Dogradnja robne kuće “JOVANA” u Zrenjaninu u završnoj fazi

Dogradnja robne kuće “JOVANA” u Zrenjaninu u završnoj fazi

Dogradnja robne kuće “JOVANA” u Zrenjaninu u završnoj fazi

Ovih dana u toku je oblaganje dogradnje objekta robne kuće “JOVANA” iz Zrenjanina. Sada je to već objekat od 5000m2 koji su dostignuti u ovoj trećoj fazi gradnje. Gradnja teče uspešno, sa minimumom ometanja postojećeg prodajnog objekta, koji je u radu. Svu lakoću dogradnje obezbedio je Argus montažno-demontažni sistem gradnje. Objekat je veoma zanimljiv, širine 35m sa srednjim stubovima u rasponu, rešetkama sa paralelnim pojasevima i spuštenim plafonom.

Da li su dogradnje u montažnim sistemima komplikovane?

Naprotiv, najzgodnije i sa najmanje troška se može dograditi Argus montažna hala. Pošto su svi elementi potpuno demontažni, nisu potrebna sečenja i dorade konstrukcije, kao što je to slučaj u primitivnim zavarenim sistemima. Osim toga, svi elementi se lako skidaju i lako ponovo montiraju na drugo mesto, kao što je to slučaj kod produžavanja hala, kada se zadnji zabat demontira i preseli na produženi deo.

Da li Argus inženjering radi dogradnje objekata drugih proizvođača?

Da, naravno, objekte drugih proizvođača, po želji kupca, možemo dograditi po istom sistemu kakav je postojeći (čelične hale) ili možemo zadržati konture postojećeg objekta, ali da sistem dogradnje bude Argus montažno-demontažni sistem, što daje povećan kvalitet nadograđenog dela i veću trajnost i daleko jednostavnije održavanje.